Diverse nyheder

onsdag 25. februar 2009

D. 22. maj 2012 afholdes 1. projekteringsmøde med arkitekt Poul Martin. Byggeudvalget består af Kim Hedegaard, Ove Thinggaard Hansen og Leo Helmer.

Der aftales en projekteringstidsplan med projekteringsafslutning i august 2012, hvorefter projektet udsendes til tilbudsgivning ved en håndfuld udvalgte håndværkere. Tilbud skal således forelægge september – oktober 2012.

D. 23. august 2010 bliver den restaurerede jævnstrømsgenerator sat ud i møllehuset på sin oprindelige plads, således den kan beundres af dem der kommer på besøg. Bestyrelsen besluttede at den lige så godt kunne stå her indtil restaureringen går i gang, i stedet for at stå ovre i Kims værksted, hvor ingen ser den.

D. 19. april 2010: Det forlyder nu samstemmigt fra flere forskellige politikkere og embedsmænd i Aalborg Kommune, at finansieringen af faunapassagen er sikret, og at den bliver etableret i år.

D. 25. februar 2009: Samarbejdsforeningen af Lystfiskerforeninger ved Binderup Å har tilbudt at hjælpe Vokslev Samråd med at søge midler hjem til dels etablering af faunapassage og dels oprensning af mølledammen.

Skriv en kommentar